Verzendinformatie

De Lijsten Fabriek bezorgt jouw bestelling in geheel België! Eventueel kun je ook na afspraak de bestelling afhalen in Montfoort (Utrecht-Nederland). De bestelling wordt door onze eigen bezorg service afgegeven of 1 van onze bezorgpartners zoals Nedpak. De verzendkosten bedragen € 9,90 per bestelling, bij bestelling van meer dan € 99,90 komen de verzendkosten te vervallen.

Wanneer jouw bestelling onze fabriek verlaat dan ontvang je per email hiervan een bevestiging met een track & trace code (bij een Nedpak zending). Met deze code kun je online debestelling volgen tot het moment van levering.

Levertijd van je bestelling

De meeste producten hebben een levertijd van 4 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. Doordat bestellingen rechtstreeks in onze lijstenfabriek afgehandeld worden kunnen we eventuele afwijkingen m.b.t. de standaard levertijd snel bij je melden.
Je ontvangt altijd een bericht als wij af moeten wijken van de standaard levertijden. Heb je vragen over de levertijd van een bepaald product? Vraag het ons! We kunnen het vaak ter plekke nakijken, dan weet je direct waar je aan toe bent.

Retourzendingen
 

De lijsten die je besteld worden altijd speciaal voor jou geproduceerd, wissellijsten en special lijsten laten zich nou eenmaal moeilijk goed opslaan als voorraad. Een lijst blijft lang mooi als deze gebruikt wordt zoals deze gebruikt dient te worden, hangend aan de muur of eventueel staand met een daarvoor gemaakte staander. Liggend of staand op een rand wordt de kwaliteit niet beter. Hierdoor is alleen een herroepingsrecht van toepassing wanneer het om fotolijsten uit het fotolijsten aanbod gaat t/m een maatvoering van 15 x 20 cm. 

Alle andere producten worden als maatwerk aangemaakt en kunnen niet door ons retour worden genomen en vallen hierdoor niet onder het herroepingsrecht. Mocht je twijfelen over een product en het graag willen zien voordat je het aanschaft, dat kan uiteraard, we nodigen je graag uit in het Experience Centre van De Lijsten Fabriek te Nieuwegein. Hier laten we je graag alle mogelijkheden zien die we bieden m.b.t. de lijsten en inlijstingen. 

Beschadiging bij transport

Niets is zo vervelend wanneer het bestelde product beschadigd wordt geleverd. Lijsten zijn kwetsbare producten en worden om die reden met zorg door ons verpakt. Onze transporteur Nedpak is van deze kwetsbaarheid op de hoogte en behandelen onze en jouw pakketten dan ook met de bijbehorende zorg. Mocht het echter onverhoopt toch per ongeluk verkeerd gaan dan lossen we dit uiteraard snel voor je op. Bij een gebroken glasplaat zullen we er voor zorgen dat er een nieuwe plaat wordt toegezonden in een wissellijst zodat je daarmeer de gebroken kunt vervangen. Frames worden, wanneer van toepassing, ook los toegezonden. 

Het gebeurt zelden maar we willen je in ieder geval laten weten dat dit geen zorg voor jou hoeft te zijn en dat wij dit altijd naar wens oplossen!

Een eventuele schademelding kun je per mail doen o.v.v. je ordernummer en een foto van het pakket en het beschadigde deel. 
Copyright 2021 Art2Expo Gallery SHOP - Utrecht / Vleuten - Powered by Lightspeed
Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »