Voor onze nieuwe Art2EXPO Gallery SHOP in Vleuten/Utrecht zijn wij op zoek naar Creatief adviseurs (m/v)

Ben je enthousiast, heb je iets met interieur, kunst of artprints en lijkt het jou leuk om onze klanten te adviseren? Zowel online, telefonisch als in onze gallery shop? Neem dan snel contact met ons op want we zijn op zoek naar creatief adviseurs (m/v) voor 24 tot 36 uur per week. Wellicht kun jij op korte termijn ons team versterken :-) 

Omschrijving functie

In de rol van creatief adviseur in de Art2EXPO GAllery SHOP ben je actief betrokken bij het adviseren van onze klanten. Dit advies heeft betrekking op ingelijste werken zoals gecertificeerde Giclée's, art prints op dibond en textieldoek. Tevens hebben we een flinke collectie handgemaakt kristal glas waar je klanten desgewenst verder over kan informeren. We beschikken over meer dan 30.000 artprints dus begrijpen we dat je even wegwijs gemaakt moet worden. Een goed gevoel voor compositie en kleur gebruik is dan wel mooi meegenomen.


Je werkt vanuit onze Gallery SHOP in winkelcentrum Vleuterweide (Vleuten/Utrecht. Het is een zelfstandige functie waarbij je na je inwerkperiode regelmatig ook zelfstandig zult werken. Doordat de winkel nog volop in ontwikkeling is zouden wij het leuk vinden als je zelf initiatief toont om de winkel, de producten en het klantencontact te verbeteren. 

 

Dagelijkse taken:

 • Adviseren klanten
 • Social media content creëren
 • Website bijhouden en verbeteren
 • Bestellingen verwerken
 • Winkel netjes houden
 • Mee denken in de ontwikkeling van de winkel

 

Onze ideale kandidaat:

 • vind het niet erg om op zaterdag te werken
 • heeft naast een liefde voor kunst ook een commercieel inzicht
 • heeft relevante ervaring en persoonlijke vaardigheden die aansluiten bij de functie, opleiding is minder belangrijk.
 • heeft een positieve uitstraling en weet onze klanten de beste service te bieden
 • kan zelfstandig te werk gaan zowel in het adviseren van klanten in de winkel als telefonisch of via de mail.

 


Dus ben jij enthousiast en vind je het erg leuk om naar klanten te luisteren en hen te adviseren? Neem dan snel contact op voor deze, in onze ogen, erg leuke baan. We zien je cv (+foto) en motivatie heel graag tegemoet. Je mag je sollicitatie inclusief motivatie richten aan Ronald Nolens ([email protected]). Voor vragen kun je ook telefonisch contact met hem opnemen (T 085-13 02 172)

 

Art2EXPO is een onderdeel van De Lijsten Fabriek.

Copyright 2021 Art2Expo Gallery SHOP - Utrecht / Vleuten - Powered by Lightspeed
Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »