Stel, je hebt een werk op het oog, maar je twijfelt toch... Is dit wel het juiste formaat, en staat dit net zo leuk als ik voor ogen had? Wij kunnen het iets gemakkelijker voor je maken!
Graag gaan wij voor jou aan de slag met Photoshop zodat je een beter beeld kunt vormen!

 

Hoe gaat het in zijn werk:

 

De bedoeling is dat we een foto ontvangen van de desbetreffende muur, waarop wij dan het gewenste werk ‘projecteren’, en naar jou terug mailen. Zo maken wij een schatting van hoe het werk eruit zou komen te zien op ware grootte, aan jouw muur! Dit kan gaan om een zelfgekozen afbeelding, een uitsnede hiervan, een Giclée, of een ander werk wat je op onze site hebt gevonden!

Deze foto kun je sturen naar: [email protected]

 

Om ervoor te zorgen dat we een juiste afbeelding van jou ontvangen hebben wij een aantal tips voor het maken van de foto en de benodigde extra informatie.

 

  • Probeer de foto zo recht mogelijk te nemen en recht voor de muur (daglicht).
  • Stuur ons de afmetingen van de muur of een object voor de muur mee via de mail. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het kunstwerk in de juiste verhoudingen wordt toegevoegd. (denk hierbij bijvoorbeeld aan een bank of een bed).
  • Mocht het mogelijk zijn dan ontvangen wij ook graag de afmetingen van de vloer tot het plafond.

 

Zie onderstaand een voorbeeld met het werk: Garden of Eden op een 180x110cm textieldoek:

Copyright 2021 Art2Expo Gallery SHOP - Utrecht / Vleuten - Powered by Lightspeed
Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »